У бою загинув львів’янин, командир батальйону «Правий сектор» Тарас Бобанич

77392 0
Тарас Бобанич (друг Хаммер) загинув під час виконання бойового завдання підрозділом на Ізюмському напрямку.
Фото: pravyysektor.info

Фото: pravyysektor.info

У бою проти російських окупантів загинув командир 2-го окремого батальйону ДУК «Правий сектор», член проводу НВР «Правий сектор», легендарний націоналіст Тарас Бобанич. Про це йдеться у повідомленні 2-го окремого батальйону ДУК «Правий сектор».

Тарас Бобанич (друг Хаммер) загинув під час виконання бойового завдання підрозділом на Ізюмському напрямку.

Читайте також: В бою за Україну загинув 36-річний герой зі Львівщини Сергій Дякунович

Зі студентських років він був активним учасником правого руху. Наприкінці листопада 2013 року долучився до лав «Правого сектору», брав активну участь у подіях Майдану. З 2014 року воював проти окупантів у складі ДУК «Правий сектор». Брав участь у бойових діях в складі 1-ї окремої штурмової роти ДУК ПС. У 2019 році друг Хаммер став заступником Командира ДУК ПС з питань діяльності резервних підрозділів. А в 2020 році його обрали членом Проводу Національно-Визвольного Руху «Правий сектор».

Після повномасштабного вторгнення росії в Україну Тарас Бобанич очолив 2-й окремий батальйон ДУК ПС.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!