У Бразилії стартували Олімпійські ігри. Фото української збірної з відкриття

3223 0
У ніч на суботу, 6 серпня, в Ріо-де-Жанейро пройшла церемонія відкриття XXXI Олімпійських ігор. Участь у відкритті традиційно взяла і українська збірна. Пропонуємо фото та відео з найвизначнішою спортивної події світу.
фото: ua.112.ua, prosport.tsn.ua, ukr.media

фото: ua.112.ua, prosport.tsn.ua, ukr.media

Вона розпочалася з традиційного шоу, яке подивилися близько 3 мільярдів чоловік по всьому світу. У шоу взяли участь 35 тисяч чоловік, 12 шкіл самби і було показано понад 5,5 тисячі костюмів.

Збірна України вийшла на стадіон 195-ю серед 207 країн-учасниць Ігор. Прапороносцем української команди був 48-річний стрілець Микола Мільчев, для якого Ігри в Ріо четверті в спортивній кар'єрі. Він є олімпійським чемпіоном Сіднея-2000.

Фото: Reuters

Зазначимо, літні Олімпійські ігри стартували 5 серпня в Ріо-де-Жанейро і будуть тривати до 21 серпня.

Додамо, Серед понад 200 українських спортсменів в Бразилії будуть змагатися й 17 спортсменів Львівської області представники 8 видів спорту. Зокрема таких як вільна боротьба, кульова стрільба, фехтування, важка атлетика, веслування, стрільба з лука, сучасне п’ятиборство, художня гімнастика. 

Фото НОК України та олімпійська команда/NOC of Ukraine and the Olympic Team 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!