У Броварах почали прибирання території садочка, на який 18 січня впав гелікоптер

610 0
Працівники комунального підприємства «Бровари-Благоустрій» розпочали роботи по прибиранню території садочка «Джерельце».
Фото: Ігор Сапожко / Telegram

Фото: Ігор Сапожко / Telegram

Унаслідок трагедії 18 січня прилегла територія, і саме приміщення садочка потребують виконання значного обсягу заходів.

Про це повідомив мер Броварів Ігор Сапожко.

Повідомляється, що подальша доля приміщення буде визначена після проведення ряду експертиз та надання висновків фахівцями профільного інституту.

Мер Броварів Ігор Сапожко повідомив, що усіх вихованців садочка "Джерельце" влаштували до інших закладів дошкільної освіти.

«Ми врахували усі побажання батьків та персоналу, тож дітки перейшли до інших закладів зі своїми вихователями та в складі своїх сформованих груп»,  – наголосив мер міста.

Читайте також: хронологія подій у Броварах 18 січня в один клік

Також відомо, що частина вихователів та працівників "Джерельця" ще перебувають на лікарняних. Наразі ведуться активні перемовини щодо проведення найближчим часом оздоровлення для усіх членів колективу садочка.

Нагадаємо, 18 січня у Броварах Київської області впав вертоліт Державної служби з надзвичайних ситуацій біля дитячого садка. Заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко розповів журналістам, що керівництво МВС летіло на гелікоптері у відрядження до «однієї з гарячих точок». Слідчі Служби безпеки України наразі розглядають кілька версій трагедії, серед яких: порушення правил польоту, технічна несправність гелікоптера та умисні дії щодо знищення транспортного засобу.

Ігор Ющенко

Фото: Ігор Сапожко / Telegram

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!