У Брюховичах побили водія автобуса. Шукають очевидців

3766 1
Інцидент стався 13 вересня на кінцевій зупинці автобусу №8, поліція шукає свідків.
фото: Уляна Неділько/Facebook

фото: Уляна Неділько/Facebook

У Брюховичах на кінцевій зупинці чоловік побив водія автобуса №8. Про це повідомила донька потерпілого Уляна Неділько у спільноті «МГО "Наші Брюховичі"» у Facebook.

«Нападник зайшов через задні двері та вчинив жорстокий напад на мого батька близько 16:00 після того, як водій на кінцевій зупинці у Брюховичах висадив людей. Після важких ударів тато втратив свідомість, а чоловік залишив людину стікати кров'ю і втік з місця злочину. На щастя, вчасно приїхав водій наступного маршруту і викликав швидку та поліцію», – пише вона.

Як розповіла в коментарі Tvoemisto.tv речниця ГУ НП у Львівській області Світлана Добровольська, щодо інциденту правоохоронці відкрили кримінальне провадження за нанесення умисних легких тілесних ушкоджень.

«Вчора, 13 вересня, чоловік повідомив поліцію про його побиття. Зараз відкрито кримінальне провадження за статтею 125 частиною 1 та встановлюються всі обставини», – говорить вона.

Стаття передбачає штраф до 850 грн, або покарання у вигляді громадських робіт на термін до двохсот годин, або виправні роботи на термін до одного року.

Потерпілий від госпіталізації та здачі аналізу на вміст алкоголю в крові відмовився. Уляна Неділько просить зголоситися усіх свідків побиття.

Додамо, 5 вересня на сторінці Гарячої лінії Львова у Facebook Ліліана Подолюк написала, що потерпілий водій висадив з автобуса двох її дітей з багатодітної сім’ї, які не мали грошей за проїзд. Допис викликав обурення серед учасників спільноти.


Читайте також:
14 Вересня, 2018 14:30
Ярослав Мало дали.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!