У Брюховичах вбили бізнесмена Мечислава Жеребецького

72809 0
Невідомі сильно побили бізнесмена, внаслідок чого той помер.
фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

Сьогодні, 16 жовтня, у Брюховичах вбили чоловіка. Інформацію про вбивство у коментарі Tvoemisto.tv підтвердила речниця ГУ Нацполіції у Львівській області Світлана Добровольська. Деталі події ще з'ясовують.

Як повідомляє «Діло» з посиланням на власні джерела в поліції, вчора, 15 жовтня, близько 22.00 троє невідомих осіб в балаклавах через незачинені вхідні двері проникли в будинок, сильно побили бізнесмена Мечислава Жеребецького, внаслідок чого той помер. Випадок трапився на вул. Отця Іздрика. Його дружину зв’язали, залишивши її в альтанці, та покинули будинок. Напередодні Жеребецький продав нерухомість і вдома у нього було близько 180 000 доларів США.

До розшуку та затримання зловмисників задіяні співробітники усіх служб та підрозділів поліції Львівщини. 

«Під час нападу загинув 61-річний власник будинку, його 58-річна дружина отримала тілесні ушкодження. Як встановили правоохоронці, 15 жовтня близько 22.00 на подвір’я приватного господарства, де проживало подружжя, увірвалися зловмисники у масках. Вони зв’язали і жорстоко побили господарів, після чого втекли. Чоловік помер на місці події, його дружина отримала тілесні ушкодження», – йдеться у повідомленні поліції.

За цим фактом слідчі відділу розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров’я особи слідчого управління поліції Львівщини, за процессуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №2, відкрили кримінальні провадження за п.6, п.12 ч.2 ст.115 (умисне вбивство) та ч.4 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, передбачене санкціями статей – довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

Поліція просить усіх, хто володіє інформацією, що допоможе встановити зловмисників, повідомляти на лінію 102.

За даними платформи Youcontrol, Мечислав Жеребецький є засновником чи співзасновником кількох фірм, серед яких ТОВ «Саки-експорт», яке займається технічним обслуговуванням та ремонтом автотранспортних засобів та ТзОВ «Брюховель», яка займається купівлею, продажем та орендою нерухомості.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!