У Брюховичах за 1,2 млн доларів продають санаторій «Львів»

4114 1
Ділянка площею 4,06 га під санаторієм перебуває в комунальній власності Брюховичів.
Фото: Explorer Lviv

Фото: Explorer Lviv

Майновий комплекс санаторію «Львів», що у Брюховичах на вулиці Курортна, 8, продають за 1,2 млн доларів. Відповідне оголошення з’явилося вчора на сайті Olx.ua, пишуть Наші Гроші. Львів.

Хоч у оголошенні не вказано, що продають саме санаторій «Львів», однак із адреси та опублікованих фото можна визначити, що йдеться саме про колишній оздоровчий заклад.

«Земельна ділянка загальною площею 4 га, Місцезнаходження: Львівська область, смт Брюховичі, вул. Курортна, 8. Підписаний договір оренди на 47 років», – йдеться в оголошенні.

Майновий комплекс продають також «як інвестиційний проект, із можливістю відводу земельної ділянки… На ній планується розміщення заміського комплексу». Фотографії свідчать, що на території санаторію планують масштабне житлове будівництво, хоча згідно з генпланом селища, це територія закладів відпочинку, туризму, дачного будівництва.

Ділянка площею 4,06 га під санаторієм перебуває в комунальній власності Брюховичів. У травні торік селищна рада передала її в оренду Дочірньому підприємству «Санаторій «Львів» ПАТ лікувально-оздоровчих закладів профспілок України «Укрпрофоздоровниця».

Згідно з реєстром нерухомості, санаторію також належать будівлі на цій ділянці. Однак продавець майна на Olx.ua повідомив, що майновий комплекс перейшов у власність приватної особи за результатами конкурсу. З 2015 року ДП перебуває в стані припинення діяльності. Ліквідатором є Олександр Авдєєв.

Акціонерами «Укрпрофоздоровниці» є Фонд соцстрахування України (7,08%) та Федерація профспілок України (92,92%). Оголошення розмістила людина з іменем «Олексій Миколайович». Вказаний номер мобільного телефону раніше також використовувала архітектурно-будівельна компанія PostScriptum з Одеси.


Читайте також:
27 Липня, 2019 09:47
Львів Б.... Ь.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!