У Брюховичах знесли незаконний МАФ

776 0
Незаконний кіоск був розташований впритул до дитячого майданчика.
Фото: Офіс громади у Брюховичах

Фото: Офіс громади у Брюховичах

10 листопада у Брюховичах, що у Львівській громаді, демонтували незаконний кіоск, який працював без дозвільних документів. Тимчасова споруда була розташована на вулиці Сухомлинського, 10 впритул до дитячого майданчика. 

Джерело: пресслужба Львівської міської ради 

Зазначається, що власник добровільно забрав павільйон. 

«До слова, по сусідству є ще один МАФ, який перебуває у жахливому стані. Проте має дозвіл від попередньої сільради на (!) 49 років. Місцеві кажуть, що, зважаючи на хиткий стан споруди, вона може і не вистояти до того часу. Наразі юристи шукають законні шляхи вирішення цього питання», – повідомили у департаменті міської агломерації ЛМР.

Нагадаємо, 13 вересня виконком Львівської міської ради проголосував за демонтаж п’яти самовільно встановлених тимчасових конструкцій у Брюховичах. Підприємці ознайомилися із рішеннями міської територіальної громади та мали час власноруч розібрати споруди, які колись незаконно встановили.

Додамо, що в кінці серпня у Львові на території Скверу Гідності розпочали демонтаж двоповерхового МАФу, який встановлений незаконно. Перед тим виконавчий комітет Львівської міської ради повторно скасував містобудівні умови та обмеження на даний об’єкт. 

Юлія Осим

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!