Київ

У Бучі на Вокзальній монтують нові опори вуличного освітлення

537 0
Ліхтарі на вулиці були знищені під час бойових дій минулого року
Фото: Бучанська міська рада

Фото: Бучанська міська рада

Вулицю Вокзальну у Бучі, на якій минулого року розбили російську колону бронетехніки, обладнують новими опорами вуличного освітлення. Про це повідомляє міська рада.
 
«Підрядна організація разом з фахівцями КП «Бучасервіс» монтують нові опори електроживлення вуличного освітлення по вулиці Вокзальній, які були знищені під час бойових дій». - йдеться у повідомленні.
 
 
Як повідомлялося, до кінця весни 2023 року в Бучі відновлять 110 будинків на легендарній вулиці. У місті також розпочали роботи з озеленення Вокзальної. 
 
Нагадаємо, запеклі бої точилися тут на четверту добу війни, 27 лютого. Рано-вранці ворожа техніка опинилася на вузькій вулиці і стала ціллю для байрактарів. Ударом турецьких безпілотників вдалося вивести зі строю головну та останню машини з колони. Відтак, основна частина колони виявилися затиснена з обох сторін. Почався бій, який тривав близько години, в результаті колону окупантів було розбито. В ході боїв були зруйновані прилеглі будинки.
 
 
Місто Буча внаслідок дій російських окупантів зазнало інфраструктурних збитків на суму 5,1 млрд гривень, найбільше постраждав житловий фонд.
 
Станіслав Нестеренко
 
 
 
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!