Київ

У Бучі відкриють відділення комплексної реабілітації

711 0
Проєкт громади відділення став одним із переможців конкурсу грантової програми ЄС в рамках проєкту «Мери за зростання»
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Відділення комплексної реабілітації до кінця року з'явиться в Бучі. Про це повідомляє Бучанська міська рада.
 
Цей проєкт громади став одним із переможців конкурсу Грантової програми ЄС в рамках проєкту «Мери за зростання», яка спрямована на відновлення та підтримку відновлення місцевих економік і громад, що постраждали від російської агресії проти України.
 
Запустити в роботу нове Відділення комплексної реабілітації мають до кінця цього року – на базі комунального некомерційного підприємства «Бучанський консультативно-діагностистичний центр».
 
Відповідно до 6-місячного плану підготовки для реалізації проєкту місто має підготувати фахівців, розробити кошторис, а потім підписати відповідну ґрантову угоду на фінансування проєкту.
 
Нагадаємо, 29 березня пройшла презентація плану відновлення Бучанської міської територіальної громади. 
 
Як повідомлялося, до кінця весни 2023 року в Бучі відновлять 110 будинків на вулиці Вокзальній. У місті також розпочали роботи з її озеленення.

Станіслав Нестеренко

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!