У будівлі Львівської ратуші запрацює центр вакцинації від коронавірусу

905 0
Цими вихідними у Львові збільшать кількість центрів масової вакцинації населення від Covid-19.
фото: ua.igotoworld.com

фото: ua.igotoworld.com

У приміщеннях ратуші Львівської міськради та Шевченківської районної адміністрації цими вихідними запрацюють центри масової вакцинації населення від коронавірусу. Про це сьогодні під час брифінгу сьогодні, 3 листопада, повідомив в.о. директора департаменту гуманітарної політики ЛМР Євген Бойко.

«На ці вихідні також будемо збільшувати кількість пунктів вакцинації... У такий спосіб ми і розвантажуємо черги, і створюємо додаткові пункти для людей, аби вони могли вакцинуватися», – каже він під час стріму Tvoemisto.tv.

Окрім цього, за словами першого заступника міського голови Львова Андрія Москаленка, у Львові одну дозу вакцини від коронавірусу отримали близько 56% мешканців, дві – 37%. Щоб призупинити поширення вірусу в таких умовах, коли немає колективного імунітету, потрібна вакцинація на рівні від 70 до 80%.

Читайте також: Тиждень з Сovid-19: вакцинація б’є рекорди, але смертність також зростає

Додамо, що у Львові функціонують як стаціонарні, так і тимчасові пункти вакцинації, які діють щоденно, включно й у вихідні. Охочі можуть отримати щеплення у будь-який зручний для них день. Доступні вакцини – Pfizer, AstraZeneca, Coronavac.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!