У будівлі з мозаїкою Романа Патика на Сахарова цього тижня відкриється «Сільпо»

3943 0
Мозаїка була закрита під вагонкою понад 10 років.
Фото: Віктор Гальчинський

Фото: Віктор Гальчинський

У Львові 6 червня у будівлі з нещодавно відкритою з-під вагонки мозаїкою «Імпульс і контроль» львівського митця Романа Патика відкриється супермаркет «Сільпо». Про це Tvoemisto.tv повідомили у пресслужбі мережі супермаркетів.

Читайте також: Що відомо про мозаїку, яку понад 10 років ховали під вагонкою у Львові

«У Львові на вулиці Сахарова, 45 можна знову побачити мозаїку Романа Патика – мистецький об’єкт з 2009 року був закритий залізною вагонкою. Зовсім скоро тут відкриється супермаркет «Сільпо», і ми вирішили демонтувати вагонку та повернути Львову панно, яке є визначним символом модернізму», – йдеться у повідомленні.

Відкриття магазину планують 6 червня. 

Читайте також: У львівському готелі «Турист» демонтували модерне панно

Нагадаємо, У Львові нарешті відкрили мозаїку Романа Патика «Імпульс і контроль» на вулиці Сахарова, яку понад 10 років приховували під вагонкою. Митець розповів  Tvoemisto.tv про історію створення цього мозаїчного панно.

Раніше на вулиці Академіка Андрія Сахарова, 45 працював супермаркет «Фуршет». Пізніше стало відомо, що компанія «Сільпо-Фуд» корпорації Fozzy Group придбала контроль над активами групи «Фуршет». 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!