У чат-боті LvivCityHelper з’явилась інформація про рух громадського транспорту Львова

2364 0
Тепер дізнатись, коли і до якої зупинки прибуде громадський транспорт, можна у месенджері Facebook
Фото: lviv1256.com

Фото: lviv1256.com

У телеграм-боті LvivCityHelper та месенджері Facebook можна буде дізнатись, коли і до якої зупинки прибуде громадський транспорт. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Для цього користувачу чат-бота необхідно за посиланням ввести код зупинки, інформація за якою його цікавить (код кожної зупинки на знаку біля кожної зупинки або його можна знайти тут). Пізніше планують додати офіційно затверджені графіки руху громадського транспорту. 

Читайте також: «Твоє місто» запустило чат-бот. Відеоінструкція

Крім цього, змінили й сам функціонал чат-бота. Відтепер у розділі «Благоустрій та інфраструктура» можна дізнатися не лише про ремонтні роботи у місті, які виконують за гроші бюджету розвитку, а й дізнатися, яка організація обслуговує конкретний житловий будинок. Для цього необхідно ввести назву вулиці та номер будинку.

Згодом у чат-боті має з’явитися інформація про титульні списки ремонтів у всіх районах та бюджети комунальних шкіл.

Нагадаємо, що проект LvivCityHelper став одним із переможців конкурсу проектів на основі відкритих даних Open Data Challenge, що проводиться проектом USAID/UK aid «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах». Тут можна знайти інформацію про структуру міської ради, записатись на прийом до чиновника, знайти перелік дозволів на літні майданчики тощо.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!