У Чернівецькій області ще троє людей вилікувались від коронавірусу

2387 0
Черед тих, хто одужав, є дитина.
Фото: УП

Фото: УП

У Чернівецькій області офіційно від коронавірусу видужали ще троє людей. Про це повідомив глава Чернівецької ОДА Сергій Осачук.

Читайте також: Коронавірус та карантин в Україні. Оперативна інформація в один клік

«Лікувалися у нашій обласній клінічній лікарні в інфекційному відділені, і тепер уже підтвердили, що вони видужали і в них відсутня інфекція», – сказав він.

Він уточнив, що серед цих трьох людей є одна дитина, яку вже відпустили з лікарні додому. Дорослих випишуть зранку 27 березня.

Водночас він розповів, що 26 березня у Чернівецькій області перевірили 20 зразків, з яких 5 дали позитивний результат – тобто це 5 нових випадків інфікування на Буковині. Загалом саме в Чернівецькій області наразі найбільше хворих на коронавірус COVID-19 – 47 людей.

Читайте також: Коронавірус у Львові. Найважливіше

Нагадаємо, 20 березня в Чернівцях видужав перший пацієнт, у якого виявили коронавірус. Наразі кількість хворих в Україні зростає, п’ятеро людей померли від ускладнень. МОЗ повідомляє про 156 підтверджених випадків.

Додамо, що коронавірус на Львівщині виявили у чоловіка, що нещодавно повернувся з Німеччини, та жінки, яка приїхала з Австрії. Обоє перебувають удома без симптомів.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!