У Чернівецькій області зафіксували 10 нових випадків зараження коронавірусом

2570 0
Пацієнт, у якого першого було зафіксовано COVID-19, уже одужав.
Фото: Цензор

Фото: Цензор

Станом на 23:00 20 березня в Україні підтверджено 41 випадок COVID-19. Зафіксували 10 нових випадків у Чернівецькій області, а також по одному випадку у Київській та Тернопільській областях. Про це повідомляє пресслужба МОЗ.

Читайте також: У Львові підтвердили перший випадок захворювання на коронавірус

Наразі в Україні сталися 3 летальні випадки від COVID-19. Водночас у МОЗ додали, що пацієнт, а якого першого було зафіксовано COVID-19, уже одужав.

Читайте також: В Італії померла вже третя українка від коронавірусу

Зазначимо, що у Львові зафіксували перший випадок інфікування коронавірусом. Про це в офіційному Телеграм-каналі повідомив міський голова Андрій Садовий. Відомо, що вірус виявили у мешканця Львова, 1950 року народження, який 13 березня повернувся з Німеччини. Він сам медик, перебував у самоізоляції. Хворий здав аналізи у приватній клініці, після чого їх відправили на діагностику у Київ. Результат виявився позитивним. Пацієнт уже одужав і симптомів хвороби не має. У його дружини результат на коронавірус негативний.

Читайте також: У чоловіка, в якого підтвердився коронавірус у Львові, не було підстав лягати у лікарню

У МОЗ підтвердили інфікування коронавірусом у Львові. Як пояснив т. в. о. директора департаменту охорони здоров'я ЛОДА Андрій Васько, якщо із Києва прийде лабораторне підтвердження захворювання на COVID-19, то цього чоловіка можна буде вважати або вилікованим, або таким, що не хворів.


 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!