Політична реклама

В червні у Львові безкоштовно даватимуть на прокат велосипеди

2844 1
З 7 по 30 червня у рамках культурно-урбаністичного проекту «Майстерня міста» львів’яни зможуть безкоштовно брати на прокат велосипеди.
Фото: staywithme.com.ua

Фото: staywithme.com.ua

Павільйон «Майстерні міста» буде знаходитися у сквері біля ЛНУ ім. І. Франка, там і можна буде безкоштовно взяти велосипед на прокат, повідомила tvoemisto.tv асистент проекту «Муніципальний розвиток та оновлення історичної частини міста Львова» Софія Чугуєвець.

Велосипедом можна буде кататися протягом доби де завгодно, єдина умова -  повернути транспорт до 10:00 наступного дня. Всього велосипедів для прокату буде п’ять.

Як зазначила Софія Чугуєвець, для того, щоб взяти велосипед потрібно буде залишити якийсь документ, наприклад, посвідчення водія.

Працюватиме прокат з 9:00 7 червня і до закінчення «Майстерні міста» - 30 червня. Сам проект стартує 6 червня, програму заходу можна знайти тут.


Читайте також:
23 Червня, 2014 19:58
Щедрик 5 велосипедів МАЛО,мало,мало,додайте,благаємо...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!