Політична реклама

У червні у Львові розпочнеться гастрономічний фестиваль "Львів на тарілці"

1490 0
У Львові з 28 до 30 червня вдруге відбудеться гастрономічний фестиваль «Львів на тарілці». Протягом трьох днів Фестивалю на площі Ринок львів'яни та гості міста матимуть змогу відвідати ярмарок-презентацію та продегустувати страви львівської кухні, традиційні напої та регіональні сезонні продукти.

Під час Ярмарку страв львівської кухні відбудуться презентація, дегустація та інтерактивне приготування страв і традиційних напоїв місцевої кухні. А на сцені Ярмарку пройдутьчисленні майстер-класи з приготування страв Львівської кухні, презентації, покази фото та відеоматеріалів з історії Львівської кухні та виступи місцевих музичних колективів, -повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Вперше на Фестивалі відбудеться презентація продукції майже 30 виробників з Івано-Франківської, Закарпатської, Львівської та Чернівецької областей в рамках ярмарку «Смакуємо з Карпат» (28-29 червня, Львів, площа Ринок).

Саме тут виробники з усіх чотирьох областей Українських Карпат об’єднаються, щоб продемонструвати широкий асортимент своєї продукції: бринзу та інші сири, трав’яні чаї, джеми, фруктові соки, мед, м’ясні продукти та інше.

Невід’ємною частиною фестивалю «Львів на тарілці» стане «Гала-вечеря страв Львівської кухні». У винятковій атмосфері за одним столом із розкішним сервіруванням на галереї-терасі Палацу Мистецтв (вул. Коперника, 15) зустрінуться 300 львів’ян та гостей міста.

Також Фестиваль запропонує відвідувачам гастрономічну мапу страв Львівської кухні. З 21 червня по 7 липня ресторани та кав’ярні  Львова пропонуватимуть страви за особливими рецептами Львівської кухні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!