У Червонограді на Львівщині «гостює» близько півсотні лебедів. Фотофакт

4888 0
На річці Західний Буг у Червонограді залишились зимувати лебеді.
фото: facebook.com/yuliya.kanyuka

фото: facebook.com/yuliya.kanyuka

Про це повідомляють місцеві мешканці у соцмережах і просять приносити пернатим їжу. «Лебеді залишилися зимувати у Червонограді. На даний час вони себе добре почувають. Але основним моментом є харчі, які їм потрібні!!! Усіх небайдужих прошу приносити їм харчі. Лебеді йдуть до людей, їдять з рук. Люди годують їх переважно хлібом. У снігову та вітряну погоду лебеді ховаються у очеретах, коли розпогодиться, то плавають по річці Західний Буг», – пише на своїй сторінці Галина Миньок.

фото: Галини Миньок

Львів’яни також не проти відвідати містечко, щоб побачити лебедів. «Ось така краса гостює в Червонограді до весни! Лебедина зимівля на Західному Бузі :) Лишень 60 км. від Львова. Чудова ідея для зимового тріпу на вихідні, як для дітей, так і дорослих», – пише у Facebook Юлія Канюка.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!