У Червоноградській міській лікарні відкрили оновлене приймальне відділення

1569 0
Вартість реконструкції становила 33 млн 360 тисяч гривень.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

На Львівщині провели реконструкцію приймального відділення Червоноградської міської лікарні, яка відбувається в межах програми «Велике будівництво».

Читайте також: У 8-мій лікарні Львова відкриють оновлене приймальне відділення

У приймальному відділенні оновили реєстратуру, рентгенографічний та процедурний кабінети.

Також закупили нове медичне обладнання, зокрема, цифровий електрокардіограф, два сучасних енергетично-багаторівневих дефібрилятори з можливістю проведення не тільки дефібриляції, але й і кардіоверсії з моніторингом ЕКГ, 5 медичних аспіраторів, 5 модульних моніторів пацієнта, З апарати штучної вентиляції легень, наркозну станцію, новий електричний рентгенопрозорий операційний стіл, електрохірургічну систему, рентгенівську діагностичну мобільну систему.

Наразі роботу розпочала частина оновленого відділення. Після цього планують відкриття кабінетів фіброгастроскопії, колоноскопії, МРТ та ангіографії, а також додаткових приміщень – реанімаційної палати, операційної, діагностичної палати, оглядові кабінети хірурга, терапевта, травматолога, акушер-гінеколога, кабінету ультразвукової діагностики.

Капітальний ремонт включав оновлення електрики, вентиляційних каналів, каналізаційних мереж, системи водопостачання, пожежної системи. Вартість реконструкції становила 33 млн 360 тисяч гривень.

Читайте також: У Львівській обласній лікарні оновили приймальне відділення. Фото

Червоноградська міська центральна лікарня є багатопрофільною лікарнею інтенсивного лікування ІІ рівня, тут забезпечують надання медичної допомоги за різними лікарськими спеціальностями, зокрема, і пацієнтам з мозковим інсультом.

Фото Ірини Гримак

 

 

 

 

 

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!