У четвер до «Арени Львів» курсуватимуть шатл-баси

1629 0
У четвер, 18 вересня, о 22:05 на стадіоні «Арена Львів» (вул. Стрийська, 199) пройде футбольний матч між командами «Металіст» та «Трабзонспор» (Туреччина). Для комфорту мешканців та гостей міста до стадіону будуть курсувати шатл-баси.
Фото: projetoblog.com.br

Фото: projetoblog.com.br

Матч відбудеться в рамках 1-го туру групового етапу Ліги Європи УЄФА, повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Як зазначив заступник начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Ігор Собенко, шатл-баси курсуватимуть з 19:00 до початку матчу та після його закінчення до 02:00 ночі

Шатл-баси курсуватимуть з площі Є. Петрушевича та від кінотеатру ім. О. Довженка до Автовокзалу. Після закінчення матчу автобусами можна буде дістатись від Автовокзалу до площі Є. Петрушевича та до кінотеатру ім. О. Довженка. Оплата проїзду становитиме 3 гривні.

На час проведення матчу громадський транспорт (маршрутні таксі № 3А; 10; 25; 40 та тролейбуси № 3; 20; 25) курсуватиме в звичайному режимі. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!