У четвер львів'ян запрошують на зустріч з менеджементу «Пробудімо сплячих левів»

1695 0
3 липня о 18.00 в кафе coMMuna (вул. Галицька, 1, 2-й поверх) відбудеться третя з серії літніх зустрічей із менеджменту «Пробудімо сплячих левів». Будитиме левів на цей раз співвласник RTC, бізнес-тренер, рекрутер Наталка Зайцева.

Тема доповіді «Правильні люди на правильних місцях. Як знайти, впізнати і найняти свого». Як повідомляють організатори, учасникам розкажуть, як залучити в компанію кращих працівників і як зробити так, щоб фахівець, який має альтернативні пропозиції, вибрав саме вас.

Перша така зустріч із менеджменту відбулася 30 квітня у Львівському інституті менеджменту. Провів її відомий підприємець, засновник компаній «Промкабель-Електрика» і «Пан Електро», громадський діяч Ваче Давтян. Майстер-клас на тему «Криза: загроза чи можливість? Як стати лідером в нових умовах» відвідало близько 30 львівських підприємців.

5 червня відбулась друга з серії літніх зустрічей. На ній доповідачами виступили директор і співзасновник RTC, бізнес-тренер, HR-консультант Оксана Краснопольська та директор ТзОВ «Террін» (мережа ресторанів «A la minute», 32 ресторани по всій Україні) Андрій Янчук.

Наступні зустрічі. Календар

24 липня

Тривалість зустрічі – 2,5-3 години (18:00-21:00)

Сергій Ткаченко, директор і співвласник компанії «Neoservice», дистрибутор і дилер по Західній Україні міжнародних виробників  комп’ютерів, офісного обладнання, копірів і засобів зв’язку

Доповідь «Трансформація системи оплати праці відділу продажів і закупок в нашій компанії від часів заснування і до сьогоднішніх часів»

Віктор Кривизюк, співзасновник RTC, бізнес-тренер. На даний момент Віктор працює на керівних позиціях в сфері IT, де успішно використовує попередній досвід у сфері FMCG. У сфері бізнес-освіти працює з 2004 року, його тренінги відвідали сотні учасників з різних куточків України .

Майстер-клас «Масштаб референції менеджера як обмежуючий фактор для росту бізнесу»

 

14 серпня

Тривалість зустрічі – 2,5-3 години (18:00-21:00)

Андрій Ніколов, бізнес-тренер. Дипломований спеціаліст в галузі менеджменту організацій. Як тренер та учасник брав участь в освітніх заходах в Росії, Казахстані, Швейцарії, Туреччині, Іспанії, Великобританії та США.

Мастер-класс «Управление результатами работы персонала: от личной эффективности к корпоративной производительности»

Олександра Федьків, директор з персоналу ТОВ «САВСЕРВІС-МОВА»  (входить в ПрАТ «АСНОВА ХОЛДИНГ»  www.asnova.com)

Доповідь «Не тренінгами єдиними: як навчити персонал з будь-яким гаманцем»

 

Вартість участі в усіх 5 зустрічах -  350 грн. Вартість участі в окремій зустрічі – 80 грн.

Реєстрація та додаткова інформація за телефонами: (032) 247 05 57, (066) 12 12 493

Довідка. Доповідачами серії літніх зустрічей «Пробудімо сплячих левів» є керівники місцевого бізнесу, які завдяки менеджменту вивели свою компанію на високі обороти, а також, консультанти та тренери, котрі поділяться практичними інструментами, що використовуються в багатьох компаніях України та світу. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!