Політична реклама

У четвер у Львові розпочнеться Тиждень кримськотатарської культури. Програма

1461 0
З 24 до 30 жовтня у Львові вже вчетверте пройде Тиждень кримськотатарської культури.

Як повідомляють організатори, цьогоріч у програмі Тижня – прем’єра першого кримськотатарського повнометражного фільму «Хайтарма».

Крім того, відбудеться унікальний кримськотатарсько-український етно-джазовий концерт та вечірня дискусія про роль кримських татар у сучасній Україні за участі кримських та львівських експертів.

Програма Тижня кримськотатарської культури у Львові:

24-30 жовтня

Прем’єра першого кримськотатарського художнього фільму «Хайтарма».

Фільм створений на основі реальних подій і розповідає про сталінську депортацію кримських татар, яка показана через погляд видатного льотчика Амет-Хана Султана

Кінотеатр «Кінопалац», вул. Театральна, 22

 

27 жовтня,

20.00

Вечір кримськотатарсько-української етно-джазової музики.

Спільний музичний проект бенду Усеїна Бекірова, співачки Ельвіри Сарихаліл та гурту Shockolad. Спеціально для мешканців та гостей Львова музиканти вперше зберуться у такому складі.

Львівська копальня кави,

пл. Ринок, 10

 

29 жовтня,

19.00

Великий показ першого кримськотатарського художнього фільму «Хайтарма» за участі творців фільму, зокрема, виконавця головної ролі та режисера Ахтема Сеїтаблаєва.

На показ запрошені суспільно-політичні діячі, інтелектуали, дипломати, журналісти, бізнесмени та діячі культури

Кінотеатр «Кінопалац», вул. Театральна, 22

 

Джерело: Zik

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!