У чоловіка з Кам’янка-Бузького району, який повернувся з Італії, діагностували грип

1667 0
Спочатку у нього підозрювали коронавірус.
фото: Львівський портал

фото: Львівський портал

Кам’янка-Бузька РДА сьогодні, 13 березня, уночі повідомила про те, що до сімейного лікаря в районі звернувся чоловік з ознаками респіраторного захворювання, який перед цим повернувся з Італії. Повідомлялось, що його госпіталізували до Львова.

Читайте також: Які події у Львові скасовують або переносять через карантин. Оновлюється

Згодом у Львівській ОДА повідомили, що ідеться про 18-річного хлопця, який учора, 12 березня, звернувся за меддопомогою зі скаргами на підвищену температуру (38 градусів), сухий кашель, слабкість та головний біль.

«Черговий медперсонал  у відповідних засобах індивідуального захисту його оглянув. Провели швидкий тест на грип, який виявився позитивним. Тому коронавірусу у пацієнта нема», – каже заступник головного лікаря Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні Ігор Берник.

За його словами, аналізи також скерували до Лабораторного центру, де проведуть дослідження методом полімеразної ланцюгової реакції. Хлопець перебуває на лікуванні в інфекційній лікарні.

Читайте також: Продуктовим магазинам і аптекам Львова рекомендують працювати цілодобово

Також у ЛОДА повідомили, що хвора на коронавірус жінка із Радомишля на Житомирщині перебувала 26-27 лютого у Жовківському районі. Через це скликали екстрене засідання районної комісії ТЕБ і НС. Триває епідрозслідування.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!