У Чорному морі росіяни тримають у бойовій готовності 32 крилаті ракети

891 0
У Середземному морі перебувають 13 російських кораблів, із них п’ять носіїв крилатих ракет «Калібр».
Фото: Слово і діло

Фото: Слово і діло

У Чорному морі росія станом на 29 жовтня утримує на бойовому чергуванні чотири носії ракет «Калібр», а загальний їхній залп становить 32 одиниці.

Джерело: Військово-Морські сили Збройних сил України у Телеграмі

«У Чорному морі на бойовому чергуванні перебувають чотири ворожі носії крилатих ракет «Калібр», загальний залп – 32 ракети», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: ЗСУ за добу завдали 17 ударів по скупченню ворожої техніки, – Генштаб

В Азовському морі, за даними ВМС, армія рф продовжує контролювати морські комунікації, утримуючи на бойовому чергуванні до трьох кораблів, у Середземному морі – 13 російських кораблів, із них п’ять носіїв крилатих ракет «Калібр».

За добу в інтересах армії росії прохід Керч-Єнікальською протокою здійснили: до Азовського моря – 34 судна, з них 14 рухалися із протоки Босфор, до Чорного моря – 37 суден, із них 11 продовжили рух у напрямку протоки Босфор.

Нагадаємо, від початку повномасштабної війни росія втратила вже понад 70 тисяч своїх вояк, 273 літаків і 351 крилату ракету.

Антоніна Костик

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!