У Львові склали «чорний список» водіїв маршруток

2785 0
За цей рік працівники ДАІ оштрафували більше тисячі водіїв маршруток у Львові. У місті є так званий «чорний список» водіїв маршруток, який оприлюднений на сайті Асоціації перевізників Львівщини.

У списку три десятки прізвищ водіїв, яких звільнили з роботи і не будуть працевлаштовувати інші підприємства Асоціації, пише Zaxid.net.

«Нами створено базу порушень. Бо дуже часто буває, що водії переходять від одного перевізника до іншого. Створено базу, в яку за кожним водієм зафіксовано, скільки він скоїв порушень», – повідомляє начальник відділу автомобільно-технічної інспекції ДАІ Олег Романюк.

Ці люди більше ніколи не зможуть працевлаштуватися у місцевих АТП, розповів голова Асоціації перевізників Львівщини Іван Велійка. Втім, визнають, що охочих возити пасажирів у Львові не вистачає.

«В автопарках не вистачає водіїв. Сьогодні є такі факти, що приходять нові автобуси і немає кого посадити за кермо. Тому тут є ситуація непроста», - зазначає Іван Велійка.

Натомість, водії скаржаться, що пасажири самі провокують їх на погану поведінку, а потім скаржаться.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!