У чотирьох львів’ян виявили вірус свинячого грипу. Офіційно

3301 0
У чотирьох хворих, які перебувають у львівських лікарнях, виявили вірус свинячого грипу. Зараз вони отримують необхідне лікування. Про це повідомляє начальник міського управління охорони здоров'я Володимир Зуб.
фото: ua-reporter.com

фото: ua-reporter.com

«Є доказаним факт циркуляції вірусу грипу А H1N1 на території міста Львова. Я не хочу сіяти нікому паніку», – розповів начальник міського управління охорони здоров'я Володимир Зуб.

Від початку тижня за допомогою до медиків через грип та ГРВІ звернулося більше шести тисяч львів’ян. Через погіршення погоди кількість хворих на грип та ГРВІ може зрости. Адже такі умови є сприятливими для розвитку і поширення вірусу. Володимир Зуб радить, як вберегтися: «Частіше мити руки, оскільки перший шлях передачі через руки. Повноцінно харчуватися й намагатися, щоб в раціоні була достатня кількість вітаміну С. Треба тепло вдягатися й слідкувати, щоб ноги були постійно в теплі».

Читайте також: Все, що потрібно знати про грип. Поради лікаря Комаровського

Нагадаємо, у зв'язку з ускладненням епідемічної ситуації в країні та області Міністерство охорони здоров'я дали рекомендації про те, як уберегтись від свинячого грипу (грипу типу А/H1N1) і якими є симптоми цього захворювання.

Джерело: lwr.com.ua.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!