У чотирьох працівників ринку «Шувар» тести показали підозру на коронавірус

60853 0
У Львові сьогодні протестували 222 людей.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Сьогодні у Львові експрес-тести на виявлення антитіл до коронавірусу зробили 202-м працівникам АТП № 1 та тролейбусного депо, а також 20 працівникам ринку «Шувар». У чотирьох працівників ринку виявили підозру на коронавірус.

Читайте також: Медики розповіли деталі про сімох хворих на коронавірус на Львівщині

Як уточнили у пресслужбі ЛМР,  у 99 працівників АТП  та у 103 працівників тролейбусного депо результат негативний. Серед 20 працівників ринку «Шувар» у 4 виявили підозру.

Завтра медики продовжать тестувати працівників АТП, тролейбусного депо та ринку «Шувар».

Читайте також: У львівської водійки трамвая коронавірусу не підтвердили

Нагадаємо, за два минулі дні у Львові експрес-тестами на коронавірус протестували 500 осіб, з яких у 7 виявили підозру.

Зазначимо, що експрес-тести лише дають підозру на коронавірусну інфекцію, а підтверджує – ПЛР-діагностика, яку в разі позитивного експрес-тесту робить лабораторія обласного лабораторного центру.

Нагадаємо, станом на 1 квітня у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні перебувають 37 осіб. Стан хворих середньої важкості або близький до задовільного. У 5-ти пацієнтів стан важкий, один із них підключений до апарату ШВЛ.

На самоізоляції перебувають 122 людей. Загалом на Львівщині за весь час із підозрою на Covid-19 звернулося 258 людей. Наразі в області з підозрою на коронавірус є 74 особи. У семи пацієнтів – позитивний результат тесту на коронавірус. Одна пацієнтка одужала.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!