У ДАІ Львівщини тимчасовий новий очільник

2036 0
Сьогодні, 23 липня, особовому складу управління Державтоінспекції Львівщини представили тимчасово виконуючого обов'язки начальника – полковника міліції Олександра Хутняка.

Про це інформує прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Як пише ZAXID.NET, Олександр Хутняк народився 6 березня 1972 року. Закінчив Подільський державний аграрний університет та Національний університет МВС. Очолював ДАІ Хмельницької області з липня 2011 року. Одружений.

Нагадаємо, 17 липня особовому складу ДАІ Львівщини представили в якості начальника Степана Харабари. Перед тим двічі – 7 та 9 липня представлення Степана Харабари було зірвано громадськими активістами, які висловлювали незадоволення цим призначенням.

За словами начальника управління кадрового забезпечення ГУ МВСУ у Львівській області Олега Зарічного, Степан Харабара призначений начальником УДАІ Львівщини відповідно до наказу тодішнього виконувача обов’язків начальника міліції Львівщини Сергія Маруняка ще від 16 квітня 2014 року. Наказ про призначення Харабари був підписаний у відповідь на його особисту заяву та після письмового погодження кандидатури заступником міністра МВС Сергієм Чеботарем.

10 червня Харабара подав рапорт на звільнення з посади начальника УДАІ Львівщини та з органів внутрішніх справ, однак згодом він змінив свою думку і 4 липня відкликав зазначений рапорт. Відтак, на сьогодні залишається чинним наказ про призначення Харабари від 16 квітня і з того часу він є керівником ДАІ Львівщини.

Водночас, в ефірі tvoemisto.tv 3 липня (до того, як стало відомо, що Харабара відкликав свій рапорт, – ред.) начальник міліції Львівщини Дмитро Загарія наголошував на доцільності проведення конкурсу на обидві посади керівників ДАІ.

Додамо, що виконувачем обов’язків начальника відділу ДАІ Львова наразі є полковник міліції Михайло Ділай. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!