У ДАІвців Львова – новий очільник

3419 0
У Львові призначили виконувача обов’язків начальника відділу ДАІ міста. Цей підрозділ очолив полковник міліції Михайло Ділай.

Як інформує прес-служба управління ДАІ у Львівській області, крім того, керівник управління кадрового забезпечення міліції Львівщини полковник Олег Зарічний зачитав особовому складу підрозділу наказ про призначення на посаду начальника управління Державтоінспекції Львівської області Степана Харабари.

Перед тим двічі – 7 та 9 липня представлення Степана Харабари було зірвано громадськими активістами, які висловлювали незадоволення цим призначенням.

Нагадаємо, за словами начальника управління кадрового забезпечення ГУ МВСУ у Львівській області Олега Зарічного, Степан Харабара призначений начальником УДАІ Львівщини відповідно до наказу тодішнього виконувача обов’язків начальника міліції Львівщини Сергія Маруняка ще від 16 квітня 2014 року. Наказ про призначення Харабари був підписаний у відповідь на його особисту заяву та після письмового погодження кандидатури заступником міністра МВС Сергієм Чеботарем.

10 червня Харабара подав рапорт на звільнення з посади начальника УДАІ Львівщини та з органів внутрішніх справ, однак згодом він змінив свою думку і 4 липня відкликав зазначений рапорт. Відтак, на сьогодні залишається чинним наказ про призначення Харабари від 16 квітня і з того часу він є керівником ДАІ Львівщини.

Водночас, в ефірі tvoemisto.tv 3 липня (до того, як стало відомо, що Харабара відкликав свій рапорт, – ред.) начальник міліції Львівщини Дмитро Загарія наголошував на доцільності проведення конкурсу на обидві посади керівників ДАІ.

За його словами, на посаду керівника ДАІ області було 3 кандидатури, але дві з них знялися самі з конкурсу. Тож залишився лише Михайло Ділай, який, за словами Дмитра Загарії, має велику підтримку громадськості.

Довідка: 

Ділай Михайло Петрович – полковник міліції, народився 22 листопада 1966 року. Перебував на посаді заступника начальника Управління державної автоінспекції УМВС України у Волинській області.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!