Політична реклама

У данців брак інформації про Україну та Львів, - ЛМР

1631 0
Мешканці Данії мають мало інформації про Україну та Львів зокрема. Так медіа-порталу «Твоє місто» прокоментував повідомлення данської преси про те, що данські вболівальники не приїдуть до Львова через високі ціни у готелях, начальник управління інформаційної політики та зовнішніх відносин департаменту «Адміністрація міського голови» ЛМР Андрій Москаленко.

«Треба визнати, що у мешканців Данії, Німеччини та Португалії насправді є брак інформації про Україну та Львів зокрема. Цей брак викликаний географічною віддаленістю країн», - сказав А. Москаленко.

«У кінці минулого року-початку цього року, коли до Львова приїжджали федерації футболу з інших країн, вони говорили про те, що думали, що Львів - це поблизу Сибіру», - зазначив чоловік.

Як розповів А. Москаленко, цього року місто розпочало промоцію Львова у країнах, збірні з футболу яких гратимуть у Львові на Євро-2012. Приблизно через 2-3 тижні у Львові чекають журналістів з провідних видань Данії.

У квітні львів`яни планують провести день нашого міста за кордоном: у трьох містах Німеччини (Мюнхені, Берліні і Гамбурзі), в одному місті Данії (можливо, у Копенгагені) і Австрії (у Відні).

У Португалії схожі заклади не плануються, тому що, як пояснив посадовець, з цієї країни туристи до Львова їздять рідко через те, що вона дуже віддалена.

Навіть якщо заяви данських вболівальників будуть втілені, Львів, за словами А. Москаленка, без туристів все одно не залишиться, - його «врятують» туристи з інших міст України, що скаладають 60-70% усього туристичного потоку міста.

На другом місці, за інформацією ЛМР, серед туристів Львова поляки – 20-25%, на третьому – німці. Набагато менше туристів до Львова приїжджають з Данії та Португалії.

"Матчі у Львові і так будуть переповнені, я переконаний", - додав А. Москаленко.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!