У День Героїв львівські волонтери створять живий ланцюг. Як долучитися

1686 0
23 травня, коли в Україні відзначають День Героїв, у Львові створять живий ланцюг, щоб висловити свою підтримку українським солдатам і показати, що у них є надійний тил.
фото: dailylviv.com; unian.ua

фото: dailylviv.com; unian.ua

Про це організатори заходу повідомили в мережі Facebook.

«Якщо ви волонтер або активно допомагаєте армії через грошові пожертви чи долучаєтесь до збору речей, або просто хочете висловити підтримку нашим захисникам, приєднуйтеся до нас!» – закликали ініціатори акції.

Читайте також: Активісти «Допоможи Фронту» про рік волонтерства у Львові

Її метою є ще раз привернути увагу суспільства до проблем солдат і нагадати, що перемога – це спільна справа усього народу, зазначила активістка волонтерської ініціативи «Допоможи Фронту» Любов Возняк. Крім того, живий ланцюг – це ще й нагода показати, що Львів не тільки фестивалить і п’є каву, але і активно допомагає українському війську. Також усі волонтери зможуть зібратися разом і перезнайомитися між собою, додала вона.

Збір відбудеться 23 травня о 16:00 біля пам'ятника Тарасу Шевченку.
 
Опублікувала Олена Марченко

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!