У День єднання у Львові народилася двійня

2270 0
Новонароджені стали першою двійнею у пологовому на Некрасова після його відкриття.
Фото: kremen.today

Фото: kremen.today

У День єднання, 16 лютого, у Львові народилася двійня. Малюки стали першою парою, яка з’явилася на світ у нещодавно відновленому пологовому відділенні Львівської обласної клінічної лікарні. Про це повідомили на Facebook-сторінці відділення.

Читайте також: У пологовому Львова жінка народила 16-ту дитину. Фотофакт

«Ургентний кесарський розтин на 38 тижні вагітності. І як результат – 4кг 190 г щастя на двох. Отож, о 22.24 народилася дівчинка – 2760 та о 22.25 хлопчик – 1430», – йдеться у повідомленні.

Операція тривала 40 хв під спінальною анестезією. Тепер крихітки перебувають у відділенні інтенсивної терапії новонароджених ЛОКЛ.

Додамо, що пологове відділення на Некрасова запрацювало 1 лютого, а вже 2 лютого там народився перший хлопчик.

Нагадаємо, пологове відділення Львівської обласної лікарні на вулиці Некрасова закрили на ремонт у серпні 2017-го. Згодом відкриття оновленого відділення анонсували на квітень 2018-го. Однак дату постійно переносили через низку причин. Зокрема, перший підрядник, за словами Михайла Гички, був недобросовісний, не виконував своїх зобов’язань та протермінував час виконання робіт. 29 грудня минулого року оновлений пологовий корпус відкрили, але жінок при надії ще не приймали. На роботи витратили близько 80 млн грн.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!