Політична реклама

У день літнього сонцестояння у Львові святкуватимуть Купала

1132 0
23 червня, у день літнього сонцестояння, у парку «Погулянка» відбудеться свято Купала. Такий захід проводять у Львові вже вчетверте. Родзинкою свята стане вогняна феєрія на плавучій сцені та кінозал просто неба. Глядачі матимуть змогу переглянути фільм з води.

Розпочнеться вечір забавами і змаганнями та заплітанням вінків, повідомили у прес-службі Львівської міськради. Звичайно, будуть і традиційні стрибки через вогнище.

«Усі охочі зможуть прийти та побавитись у народні ігри, яких є великий список. Також під час заходу відбудеться імпровізоване театралізоване дійство.

Також буде фаєр-шоу, яке стане вступом в наступну атракцію - кіно просто неба. Варто зазначити, що екран та проектор буде знаходитись на воді, а отже фільм можна буде подивитись як з берега, так і з води. За основу ми взяли фільм «Пропала грамота» і сподіваюсь, що з допомогою кінематографа нам вдасться перенести глядачів в середовище згадане у кінострічці», - розповів президент туристичного клубу «Манівці» Тарас Білошицький.

Початок свята о 17.00 год, але приєднатись можна буде у будь-який момент. Місце проведення: територія Центру творчості дітей та юнацтва Галичини (парк «Погулянка», вул. Вахнянина, 29). Організатори запрошують гостей приходити у національному одязі. Вхід вільний.

 

Програма заходу

17:00     ігри, співи, заплітання вінків

20:00     стрибки через вогнище

21:30     вогняне шоу на плавучій сцені

22:00     кінозал під відкритим небом

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!