Львів'ян запрошують продавати вуличну їжу на підтримку армії

3238 0
21 листопада на Ринку зброї «Під Арсеналом» - постійнодіючому ринку вуличної їжі - громадські ініціативи та організації запрошують разом відзначити річницю Революції Гідності та зробити свій внесок на підтримку дітей героїв та АТО. Ринок зброї з ініціативи львівського кулінарного клубу «Здоровя і спокій» оголошує 21 листопада днем, вільним від оренди.
Фото: Facebook, 5gy

Фото: Facebook, 5gy

Кожен охочий може прийти, приготувати щось смачне та спробувати себе у ролі бізнесмена та благодійника в самому центрі Львова. Єдина умова - благодійна пожертва від результатів діяльності на потреби українського війська та дітей героїв у спеціальну скриньку, повідомили tvoemisto.tv співорганізатори акції.

Ті, хто хотіли б пригадати як все було, як змінилась за рік країна та місто запрошуються на зустріч «Під Арсеналом» 21 листопада з 12:00 до 20:00.

До участі вже зголосились Кримська хвиля, Громадський сектор майдану, Hand made по-львівськи для армії руками волонтерів.

Все що потрібно зробити для участі - це зголоситись за номером телефону 0672300508. А львівянам та гостям - просто прийти та підтримати ініціативу.

«Наближається річниця Майдану. Кращий спосіб відзначити її - це зібратися разом біля палаючої бочки, чи паруючого казана, міцно обійнятися, зігрітися рукостисканнями та чаєм і трохи поволонтерити для тих, хто йшов попереду, хто не пошкодував себе, хто стоїть за нашу свободу зараз», - розповів ініціатор акції Костянтин Ковалишин.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!