У день святого Валентина у Львові можна буде одружитись до опівночі

2461 0
В середу, 14 лютого, львівський РАЦС працюватиме до 24:00.
фото: tcb.vn.ua

фото: tcb.vn.ua

На честь дня святого Валентина львів’яни зможуть подати заяву про державну реєстрацію шлюбу чи зареєструвати шлюб включно до опівночі. Про це повідомляє начальниця управління юстиції у Львівській області Іванна Смачило на своїй сторінці у Facebook.

«Міністерство юстиції України проводить особливий захід для закоханих сердець – “Кохання поза часом”! З 8 до 24 години 14.02.2018 року запрошуємо до Львівського міського відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Львівській області за адресою: місто Львів, вул. І. Франка, 157», – написала вона.

Читайте також: День закоханих: де святкувати біля Львова

Протягом 14 лютого наречені зможуть подати заяву про державну реєстрацію шлюбу, а ті, кому на цей день призначена реєстрація шлюбу, зможуть зареєструвати його у вибраний час. Тим, хто хоче подати заяву на одруження, слід принести з собою паспорт, а також документ про розірвання попереднього шлюбу, якщо такий є.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!