Політична реклама

У день відкритих дверей з ЛКП «Лев» можна взяти додому собаку

5960 0
У суботу, 14 червня, у Львові буде день відкритих дверей в ЛКП «Лев». Відвідувачі зможуть дізнатися про те, як утримують тут тварин, а також вибрати собі домашнього улюбленця.
Фото: Facebook

Фото: Facebook

Загалом в ЛКП зараз близько 40 тварин, однак віддати додому зможуть тільки 20. Це ті собаки, які вже провели певний час у карантині, їх оглянули фахівці, розповів tvoemisto.tv директор ЛКП «Лев» Богдан Марків.

«Цуциків у нас небагато. Здебільшого – дорослі собаки, відловлені у Львові. Є тварини, яким 1 рік, але є й старші – 8-10 років. Ті собаки, яких ми готові віддати у добрі руки – це спокійні соціалізовані тварини без небезпечних захворювань», – сказав Богдан Марків.

Прийти до ЛКП «Лев» можна завтра з 10:00 до 18:00. Якщо вирішите забрати додому дорослу собаку, доведеться заплатити в касу ЛКП 92 грн (за цуценя – 46 грн). Ці кошти, пояснює Богдан Марків, підуть на утримання тварин.

«Адже є тварини, які в нас перебувають тривалий час... », – додав він.

ЛКП «Лев» знаходиться у Львові на вул.Промисловій, 56, тел: (0322) 252-30-41.

Фото з Facebook групи "Порятунок собак з ЛКП "Лев"


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!