Політична реклама

У день виборів порядок на Львівщині охоронятимуть міліціонери та мисливці

1462 1
На президентських виборах 25 травня правопорядок у Львівській області забезпечуватимуть 2 780 правоохоронців, 1 200 активістів громадських формувань та 2,5 тис представників Львівського обласного товариства мисливців і рибалок «Лісовик».

Про це вчора, 22 травня, на прес-конференції повідомив голова ГУ МВС України у Львівській області Дмитро Загарія, інформує Zaxid.net.

Окрім того, 25 травня на кожній з виборчих дільниць в області працюватимуть по 10 спецпризначенців.

До правоохоронців також приєднаються викладачі Львівського державного університету внутрішніх справ МВС України та працівники МВС України на залізниці.

Також Загарія додав, що з вівторка, 20 травня, з моменту отримання дільницями виборчих бюлетенів, міліція Львівщини приведена у посилений режим охорони правопорядку.


Читайте також:
23 Травня, 2014 12:39
rtr Ну как, святошинцы, определились с выбором депутата в киевскую раду? Я, наверно, за Жмака буду голосовать. Мне кажется, он бизнес будет поддерживать , а это новые рабочие места, и нам возможность заработать!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!