У День закоханих – до театру: три вистави для львів’ян

2672 0
У неділю, 14 лютого, із поміж усіх розваг закохані можуть обрати вічне – театр. Пропонуємо дізнатися, які вистави показуватимуть у Львові у День святого Валентина.
фото: uarp.org

фото: uarp.org

Вистава «Том, Дік, Гаррі»

Одна з останніх п’єс сучасного англійського комедіографа Рея Куні «Том, Дік, Гаррі» вражає своєю історією молодих людей, які у влаштуванні щасливого життя та пошуках грошей перетворюють цю історію в надзвичайно комедійні ситуації, які не залишають глядача ні на хвилину без усмішки на обличчі. Інтригуюча, динамічна, пластична, фарсова комедія, відтворена майстрами театру «Воскресіння», надасть Вам прекрасного настрою.

Час: 18:00.

Місце: Львівський академічний духовний театр «Воскресіння» (пл. генерала Григоренка, 5).

Вартість: 50 грн.

Читайте також: Зі Львова до святого Валентина за день. Маршрут для закоханих

Вистава «Перетворення»

Пластична драма «Перетворення» у постановці Артема Вусика, побудована на психо-фізичній дії акторів. Вербальна складова у виставі відсутня. Натомість актори розмовляють з вами мовою своїх тіл.

Пластика – алюзія душевних емоцій, які змінюються протягом усієї вистави. Метаморфози внутрішнього перетворення у тварин членів сімейства Замзи стають на противагу внутрішнього НЕперетворення самого Грегора, який до кінця залишається Людиною в оболонці жука. Звідси виникає глибоке усвідомлення того, що всі довкола щомиті переживають такі ж метаморфози. І можливо, у серці вашого друга чи знайомого пробивають собі шлях на волю волохаті лапки якоїсь комахи. Режисер-постановник – Артем Вусик

Час: 19:00.

Місце: Львівський драматичний театр ім. Лесі Українки, камерна сцена (вул. Городоцька, 36/дворик).

Вартість: 50 грн.

 

Опера «Кармен»

Опера в чотирьох діях, написана французьким композитором Жоржем Бізе, лібрето Анрі Мельяка та Людовіка Галеві за однойменною новелою Проспера Меріме. Виконується мовою оригіналу. Диригент – Володимир Гарбарук. Художник-постановник – Тадей Риндзак.

Час: 18:00.

Місце: Львівський національний академічний театр опери та балету ім. Соломії Крушельницької (просп. Свободи, 28).

Вартість: 50 - 250 грн.

 

Підготувала Анастасія Гостєва


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!