У День закоханих львів’ян закликають піти #накавуздругом

2802 0
У неділю, 14 лютого, львів’янам пропонують масштабно долучитися до акції «На каву з другом», яка спрямонава проти дискримінації прав людей з обмеженими можливостями. Не залишати особливих людей в особливий день у дописі на сторінці у Fаcebook закликає громадський активіст Олександр Волошинський.
фото: facebook.com/emaus.ucu

фото: facebook.com/emaus.ucu

«14 лютого о 15:00 зустрічаємось по мікрорайонах Львова всі, хто має бажання пригостити і сходити на каву з особами з інвалідністю», – зазначив Олександр Волошинський. Місця зустрічі активіст пропонує організувати у різних частинах міста: вул. Кн. Ольги (поміж «Новим Цумом» і «Фокстротом-2»), Левандівка (вул. Широка біля піцерії «Чикаго»), центр міста (біля пам'ятнка Шевченку), Сихів (перед кінотеатром ім. Довженка) та у «Кінг Кросі» (біля входу в «Фокстрот»).

 

#НАКАВУЗДРУГОМДрузі Львівяни! Суть проблеми не повторюю але робимо швидку і спонтанну акцію!Романа Кисляка знаю особи...

Опубліковано Oleksandr Voloshynskyy 11 лютого 2016 р.
 

Організатори закликають львів’ян до спілкування з неповносправними людьми, але під час зустрічі обійтися без алкогольних напоїв. Учасників акції запрошують ділитися вріженнями від зустрічі у соцмережах, додавши до запису хеш-теґ #накавуздругом.

Читайте також: 7 кафе Львова, облаштованих для людей із сособливими потребами

Нагадаємо, цю акцію активісти започаткували після того як хворого на ДЦП Романа Кисляка офіціант ресторану «Vapiano» виштурхав із закладу за підозрілість. У цій ситуаці на захист хворого чоловіка виступила і дружина президента.

Опублікувала Наталія Середюк

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!