Київ

У деяких районах Києва застосовані стабілізаційні відключення

678 0
Через пошкодження обладнання енергооб’єкти не можуть передавати енергію для всіх мешканців Києва
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Через пошкодження обладнання у деяких районах Києва застосовані стабілізаційні відключення. Про це повідомляє ДТЕК.
 
«У частині Голосіївського, Святошинського, Шевченківського та Солом'янського районів відбуваються відключення згідно стабілізаційних графіків. Через пошкодження обладнання енергооб’єкти не можуть передавати енергію для всіх мешканців цих районів», - йдеться у повідомленні. 
 
 
За командою «Укренерго» були частково застосовані стабілізаційні відключення згідно з графіками, що розміщені на сайті ДТЕК.
 
Нагадаємо, у зв'язку із ракетною атакою на Київ 9 березня вранці в місті та області застосовувались превентивні відключення електроенергії. Близько 9 години ранку екстрені відключення світла було скасовано. Однак через перенавантаження однієї з ліній екстрені відключення ще діяли в частині Голосіївського, Солом'янського та Святошинського районів. 11 березня всі відключення в Києві  скасували.
 
Станіслав Нестеренко

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!