У «Дії» розпочинається голосування за національне журі «Євробачення-2023»

753 0
Таке голосування відбудеться вперше в історії проведення «Євробачення.
Умовне фото

Умовне фото

У середу, 29 березня, у мобільному застосунку «Дія» розпочинається опитування щодо кандидатів до національного журі, які голосуватимуть у другому півфіналі та фіналі  «Євробачення-2023», що пройде у Ліверпулі. Про це повідомляє Суспільне.

Таке голосування відбудеться вперше в історії проведення «Євробачення. Кожен охочий зможе долучитися до голосування впродовж тижня з 29 березня по 5 квітня включно. Українці віком від 14 років зможуть віддати тільки один свій голос за члена журі, якого він обере зі списку кандидатів. Щоб проголосувати, потрібно відкрити застосунок Дія у розділі «Послуги» та натиснути на «Опитування».

Далі потрібно обрати одного кандидата з-поміж запропонованих:

  • ROXOLANA – співачка та авторка пісень. Фіналістка Нацвідбору на Євробачення-2022. 

  • Олена Гребенюк – оперна співачка з ліричним сопрано. 

  • Михайло Клименко – засновник гурту «ADAM», вокаліст, композитор і саундпродюсер. Автор хітів та музики до кіно. Неодноразовий учасник Нацвідборів на Євробачення.

  • Амадор Лопес – українсько-венесуельський співак, хореограф, шоумен, теле- та радіоведучий.

  • Тоня Матвієнко – заслужена артистка України. 

  • Олександр «Фоззі» Сидоренко – співак, учасник гурту ТНМК, один з основоположників українського хіп-хопу. Автор текстів сотень пісень, десятка книжок (письменник-романіст), колумніст-оглядач.

  • Олег Собчук – фронтмен і засновник гурту «СКАЙ». 

  • Світлана Тарабарова – співачка, композиторка й авторка пісень, музична продюсерка, акторка.

  • Євген Хмара – композитор, віртуозний піаніст, творець інструментальних шоу. Олена Шоптенко – хореографка-постановниця, чемпіонка світу зі спортивних бальних танців.

Нагадаємо, перемогу у Національному відборі здобув гурт TVORCHI. Пісенний конкурс відбудеться у Великій Британії. Після рішення, що подію неможливо провести в Україні з міркувань безпеки, Європейська спілка радіомовлення і телебачення розглянула низку варіантів з мовником-переможцем. У результаті обговорень саме BBC виступить організатором 67-го пісенного конкурсу «Євробачення». 

Зазначимо, що український гурт «Kalush Orchestra» з піснею «Stefania» 2022 року здобув перемогу на пісенному конкурсі «Євробачення». 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!