У «Дії» стало доступним електронне пенсійне посвідчення. Як ним користуватись

2185 0
Посвідчення за віком підтягнеться в «Дію» автоматично.
Фото: Дія / Facebook

Фото: Дія / Facebook

У додатку «Дія» стало доступним пенсійне посвідчення. Про це пйдеться на сторінці додатку.

Зокрема, у додатку доступні посвідчення за такими видами пенсій:

  • за віком: для жінок – від 55 років, для чоловіків – від 60;
  • спеціальне: видане через інвалідність, втрату годувальника.

Читайте також: Документи латиницею, шеринг техпаспорта та інші. У застосунку «Дія» з’явилося п’ять нових послуг

Посвідчення за віком підтягнеться в «Дію» автоматично. Лише потрібно переконатися, що додаток оновлений до останньої версії в App Store, Google Play чи HUAWEI AppGallery.

Спеціальне посвідчення треба додати самостійно. Для цього потрібно прогортати всі документи в застосунку та натиснути: Додати документ – Пенсійне посвідчення – Додати пенсійне посвідчення.

«Якщо у вас посвідчення-книжечка, то такий документ у «Дії» не відображатиметься. Радимо звернутися до Пенсійного фонду, щоб оновити посвідчення», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у застосунку та на порталі «Дія» тепер можна оформити статус безробітного та отримувати щомісячну допомогу. Також у застосунку «Дія» з’явилося декілька нових послуг.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!