У «Дії» тепер можна перевірити будівельні документи

1475 0
У кабінеті громадянина розробили новий розділ «Моє будівництво».
Фото умовне

Фото умовне

На порталі «Дія» з'явилося оновлення – розділ «Моє будівництво» у кабінеті громадянина. Там можна подивитися коротку інформацію про документ, а також статус його розгляду органами будівельного контролю. Про це повідомляє пресслужба «Дії» в Telegram.

Скористатися розділом «Моє будівництво» можуть як фізичні, так і юридичні особи. Для цього потрібен електронний підпис – КЕП чи Дія.Підпис. У розділі відображаються всі документи, в яких ви вказані як замовник будівництва, незалежно від способу подання – через портал «Дія» чи Центр надання адміністративних послуг. 

Читайте також: У «Дії» відтепер можна отримати судове рішення

Зауважимо, що в розділі доступні документи, які переважно створені після липня 2020 року, коли розпочала роботу Єдина державна електронна система у сфері будівництва (ЄДЕССБ). 

Нагадаємо, у сервісі «Дія» тепер є можливість згенерувати Covid-сертифікат після щеплення, зробленого за кордоном.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!