У «Дії» запустили опитування щодо 8 березня

1094 0
Опитування триватиме з 28 лютого до 6 березня.
Фото умовне

Фото умовне

У «Дії» запустили опитування щодо 8 березня. Так, українці можуть проголосувати, чи залишати Міжнародний жіночий день вихідним, чи зробити робочим. Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

«Продовжуємо розвивати електронну демократію в «Дії». Запускаємо нове опитування. У Парламенті вирішують, що робити з 8 березня після нашої перемоги. Є два варіанти – залишити офіційним вихідним чи зробити робочим днем. Потрібна ваша допомога», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Українці обрали найкращу воєнну марку. Результати опитування

За словами міністра, кожен голос у «Дії» врахують перед ухваленням законопроєкту. Опитування триватиме з 28 лютого до 6 березня.

Нагадаємо, що в Україні пропонують внести зміни до Кодексу законів про працю та встановити українські свята, а саме 25 лютого – День української жінки (День українки) – день народження Лесі Українки; 9 березня – Шевченків день – день народження Тараса Шевченка; друга неділя травня – День матері. Докторка історичних наук і президентка Української асоціації жіночої історії Оксана Кісь розповіла Tvoemisto.tv чому такі зміни можуть нашкодити українському суспільству та яким тепер є сприйняття Дня жінки.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!