У Мінцифри анонсували автоматичну реєстрацію ТОВ для фізичних осіб

952 0
Вже можна взяти у бета-тестуванні нової послуги.
Застосунок "Дія"

Застосунок "Дія"

Міністерство цифрової трансформації анонсували запуск нової послуги – автоматичну реєстрацію ТОВ для фізичних осіб. Скористатися нею зможуть громадяни України від 18 років, які мають податковий номер та унікальний номер запису в реєстрі. Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

«Автоматичні послуги не тільки зручні для людей, але і допомагають зекономити час державних реєстраторів. Ми порахували, що у минулому році завдяки автоФОП держреєстратори зекономили 7,2 років часу. Адже раніше на заповнення однієї заявки витрачали 21 хвилину. Автоматизація реєстрації ТОВ для фізичних осіб — наступний логічний крок», – написав очільник Мінцифри.

Читайте такожУ «Дії» можуть з’явитися електронні атестати та дипломи

Усіх, хто готовий взяти участь у бета-тестуванні нової послуги, просять переходити за посиланням.

Нагадаємо, що у застосунку «Дія» упродовж місяця з’явиться близько 10 нових послуг та документів. Зокрема, повернеться можливість «поділитися» техпаспортом. Також цифрові документи незабаром матимуть англійський переклад. Крім того, у бета-тесті з'являться електронне пенсійне посвідчення та посвідка на проживання, а на черзі – тестування військових облігацій та перших послуг єНотаріату.  


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!