У додатку «Дія» з’явилися нові послуги для ФОПів. Перелік

8527 2
Зокрема можна буде змінити дані ФОП, що зберігаються в Єдиному держреєстрі.
ілюстративне фото: Економічна правда

ілюстративне фото: Економічна правда

У державному застосунку «Дія» з’явилися нові можливості для ФОПів. Про це повідомляють на сторінці «Дія» в Фейсбук.

Зокрема серед перших доступних послуг для бізнесу стало відкриття ФОП, тобто реєстрація фізичної особи-підприємця та обрання загальної чи спрощеної системи оподаткування. Подати заяву можна впродовж десяти хвилин, а реєстрація – два робочі дні, окрім святкових і вихідних.

Читайте також: Це не каста для багатих. Як IT впливає на розвиток Львова

Також у додатку можна буде змінити дані ФОП, що зберігаються в Єдиному держреєстрі (зміни до громадянства, видів економічної діяльності, контактної інформації ФОП). Внести зміни можна впродовж десяти хвилин, а реєстрація – один робочий день.

Окрім цього, ще однією послугою буде можливість закрити ФОП онлайн та сплатити податки, надати податкову звітність і зняти з обліку у Центрі обслуговування платників податків за місцем реєстрації (офлайн). Подання заяви займає близько двох хвилин, а реєстрація – впродовж доби.

Додамо, що до кінця лютого мають запровадити електронні паспорти в додатку «Дія». Сам же додаток офіційно запустили 6 лютого. Туди вже можна завантажити водійські права та сплатити штрафи.

 


Читайте також:
2 Березня, 2020 08:22
Абсолют Завжди корисно знати юридичний бік процедури з реєстрації ФОП, її вартість, нюанси та таке інше, рекомендую [***]s://absolute.kiev.ua/uk/news/357-yak-vidkryty-fop-spd.html
28 Лютого, 2020 11:26
Олекса Стаття брехлива, бо визначає майбутні введення як такі, що вже сталися. Крім того, "додавати водійське посвідчення" до "Дії" користувач не може. Воно підтягується з держреєстру.
Корисної інформації стаття не несе.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!