У Домівці врятованих тварин буревій повалив дах у котячому будинку

1524 0
Щоб відновити притулок, потрібно зібрати 12 тисяч гривень.
Photo by Dietmar Ludmann on Unsplash

Photo by Dietmar Ludmann on Unsplash

Буревій, який пройшов у Львові вчора, 30 червня, підтопив Домівку врятованих тварин у парку «Знесіння». Найбільше постраждав котячий будиночок, в якому проламало дах. Щоб відновити притулок для котів, домівці потрібна допомога. Про це повідомив зоолог Орест Залипський.

«У майже всіх вольєрах все плавало, до тепер нам вдалось спустити майже всю воду з території. Але сталось гірше, чого ми більше боялись, в нас проламало дах на котячому будиночку. Так як дах вже дуже старий з шиферу, його потрібно міняти», – повідомив Орест Залипський.

Щоб змінити дах, за словами зоолога Домівки, потрібно близько 12 тисяч гривень. Тож львів'ян просять долучитися і допомогти.

Як уточнив у коментарі Тvoemisto.tv Орест Залипський, зараз у будиночку живуть 20 котів, а загалом через їхній притулок пройшли уже сотня котиків, які знайшли свої домівки.

Реквізити для допомоги:

4149 6293 8110 7192 картка Приват банку

4188 3701 3402 3145 картка Райфайзен банк

Нагадаємо, що буревій 30 червня повалив у Львові 118 дерев, підтопив 29 підвалів і 10 під’їздів, пошкодив 24 дахи, а також спричинив 53 аварії на мережах вуличного освітлення.

Христина Гоголь

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!