У Дрогобичі автобус збив на смерть 13-річну дівчинку

8616 0
Дівчина померла від отриманих травм у лікарні.
Фото: Варто - Галицькі новини

Фото: Варто - Галицькі новини

У Дрогобичі на вулиці Трускавецькій сьогодні, 11 листопада, маршрутний автобус «Дрогобич – Трускавець» наїхав на дитину. Про це повідомляє місцевий сайт Варто - Галицькі новини.

Як повідомили Тvoemisto.tv у поліції Львівщини, за кермом автобуса був 49-річний мешканець Дрогобицького району. Маршрутний автобус наїхав на 13-річну дівчину, яка переходила дорогу у межах пішохідного переходу. Дитину госпіталізували, проте від отриманих травм дівчина померла у лікарні.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Якщо провину водія доведуть, то йому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!