У Дрогобичі почали виготовляти військову техніку за стандартами НАТО

4486 0
Завод налагоджує співпрацю зі Збройними Силами України.
Фото: Дрогобицька міська рада

Фото: Дрогобицька міська рада

У Дрогобичі відновив роботу завод автокранів. Нині тут виготовляють військові крани та екскаватори, продукція відповідає стандартам НАТО. Також на заводі ремонтують та модернізують стару техніку. Про це повідомляє пресслужба Дрогобицької міськради.

Керівництво заводу налагоджує співпрацю зі Збройними Силами України. Там сподіваються, що українська армія вперше отримає вітчизняний військовий автокран КТА-25 на шасі КрАЗу і військовий екскаватор ЕОВ4421МУ.

На підприємстві пояснюють, що їхній кран споживає менше палива, є більш потужним та простішим у керуванні. Його технічні можливості дозволяють ефективно працювати у зоні проведення військових дій.

У День міста Дрогобича, 21 вересня, техніку планують виставити для огляду громаді міста.

Нагадаємо, у липні Львівський бронетанковий завод передав для потреб Міністерства оборони України 10 відремонтованих та модернізованих танків Т-64, у травні чотири танки Т-64 та два танки Т-72, а також у березні шість модернізованих танків Т-64.

Фото Дрогобицької міської ради



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!