У Дрогобичі проведуть дискусію про просторовий розвиток міста. Як долучитися

1025 0
У рамках круглого столу громади Дрогобича, Стебника, Борислава та Трускавця обговорять нові Державні будівельні норми.
Фото: carpathia.gov.ua

Фото: carpathia.gov.ua

У Дрогобичі 14 грудня проведуть дискусію щодо просторового розвитку міста та впровадження нових Державних будівельних норм, які вступили в дію восени. Зустріч організовують спільно Дрогобицька міська рада та дискусійна платформа медіа-хабу «Твоє місто».

До обговорення запрошені громади Дрогобича, Стебника, Борислава та Трускавця, а також посадовці, проектні організації, представники бізнесу, забудовники, громадські організації та преса. Для того, аби взяти участь в обговоренні, потрібно надіслати контактні дані (ім’я, прізвище, номер телефону, представництво організації чи об’єднання) на електронну скриньку [email protected], з позначкою «Реєстрація». Реєстрація триває до 12 грудня.

У рамках круглого столу «Просторовий розвиток Дрогобича: нові ДБНи у "Відкритому місті"»» учасники мають обговорити створення якісного громадського простору міста, доступну інфраструктуру та безбар’єрне середовище. Як результат, учасники мають сформулювати пропозиції до змін генерального плану Дрогобича у 2019 році.

Нові Державні будівельні норми, які вступили в дію восени, мають змінити підходи до організації міського простору, зокрема у будівництві, плануванні територій, реконструкцій вулиць тощо.

Обговорення відбудеться 14 грудня, об 11:00 в приміщенні Франкової світлиці Народного дому імені Івана Франка (вул. Івана Франка, 20). Трансляція наживо розпочнеться орієнтовно об 11:00 на сайтіYouTube-каналі та Facebook-сторінці «Твого міста».

Дискусія відбудеться у межах проекту «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «Взаємодія!». Це п’ятирічна ініціатива USAID (Агентства США з міжнародного розвитку), яка має на меті допомогти Україні зменшити рівень корупції та підвищити підзвітність та прозорість управління. Проект спрямований на розширення повноважень ключових урядових інституцій у боротьбі з корупцією, побудові громадської підтримки та участі в антикорупційних зусиллях та зменшенні толерантності громадян до корупції.

ТЕГИ: дбн

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!