Хто вийшов у другий тур. 5 фактів про Руслана Кошулинського

16378 2
За даними екзит-полів, львів'яни не обрали міського голову в першому турі виборів. У другому турі, імовірно, змагатимуться чинний мер Андрій Садовий та «свободівець» Руслан Кошулинський.
фото: www.theinsider.ua

фото: www.theinsider.ua

1. Руслан Кошулинський – український політик, народний депутат України, заступник голови Верховної Ради (з 13 грудня 2012 до 27 листопада 2014), заступник голови партії Всеукраїнське об'єднання «Свобода».

2. Народився 9 вересня 1969 року (46 років) у Львові. 1987–1989 — солдат строкової служби армії СРСР: службу проходив в Групі радянських військ у Німеччині. Закінчив Львівський кооперативний технікум (1991). Освіту юриста отримав в Тернопільському державному економічному університеті (2006).

3. У 1991 році, після закінчення Львівського кооперативного технікуму, отримав направлення на роботу в Коломию. Не одержавши місця за своєю кваліфікацією, почав працювати на посаді інженера-технолога попрацювати в одному з ресторанів Івано-Франківщини. Згодом – на подібних посадах в інших закладах та підприємствах. З 1996 року – член ВО «Свобода». У 2001 році став помічником-консультантом народного депутата України.

4. Фото, на якому зображено тодішнього віце-спікера Верховної Ради Руслана Кошулинського, який виносить з лінії вогню на Інститутській  пораненого майданівця, швидко поширювалося в інтернеті. Кошулинський був одним із небагатьох представників тодішньої політичної опозиції, якого бачили у ті дні на Інститутській.

Руслан Кошулинський (Ruslan Koshulynskyy) є активним користувачем мережі Facebook та має понад 10 тисяч осіб, які стежать за його сторінкою (друзі й підписники).

5. Після перевиборів 26 жовтня 2014 року «Свобода» до парламенту не потрапила. Кошулинський пішов до армії як сержант ЗСУ, служив навідником БМП. Утім, йому довелося перервати службу і взяти участь у передвиборчій кампанії, претендуючи на посаду мера Львова від ВО «Свобода». За даними екзит-полів, за крісло міського голови Руслан Кошулинський змагатиметься з чинним мером та очільником «Самопомочі» Андрієм Садовим.

Джерело: Біографія Руслана Кошулинського, Вікіпедія, iamir.info


Читайте також:
26 Жовтня, 2015 11:03
Ірина Майте на увазі, пане Тягнибог. Вибори ще будуть. Порятуйте Рівне від Хомка.
26 Жовтня, 2015 11:01
Ірина Свободі треба було Кошулинського виставити на мера Рівного і він був би пройшов у другий тур. По роботі у Верховній Раді його знає вся Україна. І рівняни, нарешті, турнули би Хомка.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!